Varstvo osebnih podatkov

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti
Osebne podatke obdelujemo v skladu s Splošno uredbo Evropske komisije o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679 (GDPR), ki vam omogoča več nadzora nad uporabo lastnih osebnih podatkov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in internim pravilnikom o varstvu osebnih podatkov. Uporabljamo jih izključno za namen, naveden v namenu obdelave.

Upravljalec osebnih podatkov
Porezen d.o.o.
Pot na Zavrte 14, 5282 Cerkno
Telefon: 040 126 987

Obvestilo o zasebnosti
S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na dogodke omogočite podjetju Porezen d.o.o., da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Uradna oseba podjetja in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Dario Cortese, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@divjahrana.si.

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.
S prijavo na e-novice in uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek, elektronski naslov in po vaši želji telefonsko številko.
Če želite oddati povpraševanje za storitev ali blago ali se prijaviti na dogodek, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in po potrebi naziv podjetja ter naslov. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve ali dobave blaga.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem (računovodski servis in upravljalec programske opreme), katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@divjahrana.si ali po pošti na naslov:
Porezen d.o.o.
Pot na Zavrte 14
5282 Cerkno

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Porezen d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.