Predstavitev nekaj divjega

Spletna stran Nekaj divjega ohranja spletni naslov divjahrana.si, ki se je dovolj prijel, da ga je brez pomena spreminjati, pa še dodatno delo je s tem.
Sva pa sama vložila kar nekaj novega dela in zamisli v razširitev delavnic divja hrana, na katerih zdaj rastline in njihovo življenje na račun človeka oziroma vsem njegovim prizadevanjem po iztrebljanju nekaterih (močno zdravilnih!) rastlin navkljub, predstaviva z dodatnimi vsebinami o zdravilnih, črnih in sploh divjih močeh Narave. Ker med druženjem z rastlinami ne moremo mimo človeka in drugih živali, beseda pogosto prenikne med plasti širših razsežnosti bivanja.

Nekaj podobnega se je zgodilo s stranjo divjahrana.si, ki jo bova postopoma razširjala z vsebinami o vseh močeh Narave, izkušnjami in ustvarjalnimi zanimivkami, povezanimi z nabiralništvom vseh časov in čutenju Narave kot bitja, ki kot Velika mati vedno, prijazno ali neizprosno, ampak vedno poskrbi za nas, da je vse tako kot je prav. Kot je, ne pa kot se zdi.

V posameznih sklopih bova objavljala naslovom primerne vsebine, ki se jih bo sčasoma nabralo tudi za daljše večere domačega branja.

Strani je pridružena tudi prej samostojna stran založbe Porezen, kjer so v razdelku Knjige na voljo nekatere knjige o divji hrani pa tudi druge knjige na temo samooskrbe in neodvisnosti.

NAZAJ - DOMOV