Nekaj divjega v drugo

Bralci Odprte kuhinje, priloge Nedela, v kateri je Dario objavljal prispevke Nekaj divjega, so hoteli več in so dobili obsežno zbirko užitnih divjink in še bolj divjih receptov.

Povod tako za prvo kot drugo knjigo Nekaj divjega (prva je razprodana) je bil spodbuden odziv bralcev priloge časnika Nedelo Odprta kuhinja, v kateri je avtor Dario Cortese objavljal prispevke o užitnih divjih rastlinah v rubriki, ki je z imenom botrovala tudi naslovu knjige. Tako rekoč na zahtevo bralcev je torej prišlo do knjige, katera nam postreže z več kot tridesetimi najpogostejšimi divjakinjami. Vsaka rastlina je podrobno predstavljen z vidika botanike, načina nabiranja in shranjevanja ter njenega učinkovanja. Najpomembnejši v knjigi pa so seveda številni, zanimivi in nadvse preprosti recepti, kateri so nam v veliko pomoč pri vsakodnevni “udomačitvi” vsaj nekaj divjega na naše krožnike.

Ocena drugih obiskovalcev 2.1071428571429 ★★★★★ ★★★★★ 2,1

Cena 2500

Na zalogi