Kam, kdaj in kako domov?

Izgubili smo se otroci, predaleč stran od doma smo odtavali, daleč stran od matere Narave, da ne slišimo več njenih klicev, da ne vidimo več njenih darov, ne čutimo več njene ljubezni. Tako životarimo, živimo naša življenja le na pol. Premraženi in otopeli skrivoma in plašno hrepenimo po vrnitvi domov. Pa se bojimo, da ne poznamo več poti; strah nas je, da ni več pravi čas za nas. Ne vemo več kako jo nagovoriti, kako jo začutiti. In ko se mi tako kot mala nebogljena deca plašno skrivamo v senci, nas Ona ljubeče čaka, da se ji vrnemo, da nas nahrani, ozdravi, nas napolni s čarno močjo ljubezni.


V nadaljevanju bi vam z Dariem rada pomagala najti voljo, korajžo in pot, ki nas vodi nazaj domov skozi čudoviti rastlinski svet Narave. Rastline so pri tem sila pomembne, saj so nosilke njene hranilne, zdravilne in čarne moči. Pridružite se nama, pojdimo ji skupaj naproti.
Preden začnemo s spoznavanjem in uporabo divje rastlinske hrane, zdravilnih zelišč in čarnih zeli, je treba s pravim odnosom pravi čas priti na pravi kraj, kjer nam jih naša Mati dobrohotno nudi, to pa je možno storiti le z velikim spoštovanjem, zdravo mero ponižnosti, neskončno hvaležnostjo. Potrebnega je tudi nekaj znanja ter veliko globokega čutenja. Obojega se je lahko priučiti oziroma spet prebuditi, če si le dovolimo priznati, da jo potrebujemo, in se odločimo vrniti domov.

Z vami bom podelila nekaj gradiva, s katerim smo si na krožku Prebujanje zdravilne in čarne moči narave, vranice, moje drage prijateljice, prebujene ženske, pomagale pri odkrivanju in prebujanju globokih vedenj in učenju novih znanj o zdravilnih zeliščih. Tu je še globoko razumevanje, vedenje in še drugačno dojemanje rastlinstva skozi divjo hrano mojega divjega moža Daria.

Tako povezani lahko lepo, ljubeče, uravnovešeno in močno zaobjamemo dobršen del razumevanja in čutenja divjih rastlin, njihovih hranilnih, zdravilnih in čarnih moči, ter tako počastimo Naravo in naredimo velik korak na poti nazaj oziroma naprej k Njej domov.