Suho sadje, zelenjava, zelišča in gobe

Ker so taki časi, da je dobrodejno ne le ceniti, ampak tudi znati vse divje in naravno gojeno še shraniti, si s to priročno a nadvse bogato knjižico lahko pomagamo pri osvajanju te prastare tehnike in obenem spoznamo še zanimivo zgodovino sušenja.

Avtor Dario Cortese naj vam knjigo, izdano leta 2003 pri založbi Kmečki glas predstavi sam s svojim lepim sklepnim besedilom: “Različnih načinov sušenja ne manjka, sadja, zelenjave, gob in zelišč je obilo. Zakaj ne bi poskusili ter si manjši ali večji del zimsko-pomladnih zalog pripravili v posušeni obliki? Pa ne zaradi zalog, ampak zaradi okusne, zdrave, nadvse prenosljive hrane, ki je ni moč kupiti nikjer. Saj ne da ni naprodaj, ampak kakovost, ki jo tako enostavno in na zabaven način lahko pripravimo sami, je v prodaji redka in res draga dobrina.”

Ocena drugih obiskovalcev 5 ★★★★★ ★★★★★ 5,0

Cena 1300

Na zalogi