Novice iz Divjine

Divje jedi

Delavnice

Predavanja

Knjige

Druga divjina

Oglasi

NOVICE IZ DIVJINE

DIVJE JEDI

DELAVNICE IN PREDAVANJA

KNJIGE

DRUGA DIVJINA

OGLASI

Vlaganje - okusi za dolg čas

Kolikor poročajo podatki že kar zamegljene preteklosti, začetek te knjige sovpada z ustvarjanjem enolončničnega izročila, zajetega v knjigi Vse v eno. Prve besedo so se avtorju zapisale v Oplotnici, potem pa … Malo tu, malo tam. Vedno, tako vsaj upa, prav, ali vsaj ne preveč narobe, vsekakor pa skušamo vsaj zaupati v to.
Nasveti za shranjevanje so v tem priročniku zasnovani po načelu okusov, zato si poglavja – po uvodnih stavkih o zgodovini shranjevanja in priporočilih glede shrambe, pripomočkih, potrebščinah in opremi – sledijo takole: Sladko, Kislo, Slano, Trpko, Grenko, pa tudi pekoče. Kajti temeljnih okusov je le omenjenih šest, arom pa brez konca. Vse kaže, da je knjiga razprodana, saj so v knjigarnah le še zadnji izvodi.

 

Vlaganje - okusi za dolg čas